içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Digor’da Mevlidi Nebi Programı Düzenleniyor

sonsaathaberi.com Haber Seyfettin Düzçay 05525675336

Digor’da Mevlidi Nebi Programı Düzenleniyor
Haberi Sesli Dinle

Digor’da Mevlidi Nebi Programı Düzenleniyor

sonsaathaberi.com Haber Seyfettin Düzçay 05525675336

Digor İlçe Merkez Camii'nde Mevlidi Nebi Programı yapılacak.

Bugün akşam namazının ardından Digor İlçe Merkez Camii'nde Mevlidi Nebi Programı icra edilecek. İlçede düzenlenen bu anlamlı etkinlik, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) doğumunu anmak amacıyla gerçekleştiriliyor. Program kapsamında Kur'an-ı Kerim tilavetleri, ilahiler ve dualar okunarak manevi bir atmosfer oluşturulacak.

Digor halkı ve çevre köylerden gelen vatandaşların yoğun katılım göstermesi beklenen program, Mevlidi Nebi Haftası dolayısıyla düzenleniyor. İlçe halkı, cami cemaatinin yanı sıra tüm vatandaşları bu özel programa davet ediyor.

Digor Kaymakamı Hasan Musab Okatan, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Bu tür programlar hem dini değerlerimizi hatırlamak hem de toplumsal birliği pekiştirmek açısından son derece önemlidir. Tüm halkımızı bu anlamlı etkinliğe davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Digor Mevlidi Nebi Programı, İslam’ın barış, kardeşlik ve merhamet mesajlarını bir kez daha hatırlatma vesilesi olacak. Akşam namazından sonra başlayacak olan programa tüm vatandaşlarımız davetlidir.

Tarih: 14-09-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum