içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Başkan Yıldırım'dan Başkan Öztürk'e Hayırlı Olsun Ziyareti

sonsaathaberi.com Haber/ Seyfettin Düzçay 05525675336

Başkan Yıldırım'dan Başkan Öztürk'e Hayırlı Olsun Ziyareti
Haberi Sesli Dinle

Başkan Yıldırım'dan Başkan Öztürk'e Hayırlı Olsun Ziyareti

sonsaathaberi.com Haber/ Seyfettin Düzçay 05525675336 

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, belediye meclis üyesi olarak seçilen Azra Ceylan Öztürk'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Yıldırım, genç yaşta siyasete atılan Öztürk'ü tebrik ederek, "Genç kardeşimizin bu başarıyı elde etmesi bizler için büyük bir onur. Azra Ceylan Öztürk, Kars halkı için önemli bir değerdir" dedi. Ziyaret sırasında Yıldırım, büyük evliya Ebul Hasan Harakani'nin sözlerinin yer aldığı özel bir tabloyu Öztürk'e hediye etti.

Genç Siyasetçi Öztürk, Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti Dile Getirdi

Serhat Haber Ajansı'na kısa bir açıklama yapan Azra Ceylan Öztürk, Dr. Erdoğan Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Genel Başkanım ve yönetim kurulu üyelerinin bu nazik ziyaretleri beni onurlandırdı. Seçimlerden bu yana yanımda oldukları ve destek verdikleri için kendilerine içtenlikle teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarette, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ali Turgut, Genel Başkan Yardımcısı Selami Sağlık ve Serhat Haber Ajansı ile Yeni Türkem Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin Düzçay da hazır bulundu. Başkan Yıldırım, genç siyasetçilere olan desteğini yineleyerek, "Geleceğimizin teminatı gençlerimizin başarılarını her daim desteklemeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kars Ardahan Iğdır Federasyonu’ndan Destek Mesajı

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu, bölgenin gelişimine katkıda bulunan her bireye olduğu gibi genç siyasetçi Azra Ceylan Öztürk'e de destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Dr. Erdoğan Yıldırım'ın bu anlamlı ziyareti, bölge halkı arasında büyük takdir topladı. Federasyonun bölgedeki sosyal ve siyasi çalışmalara katkısı, halkın bir arada tutulması açısından büyük önem arz ediyor.

Ziyarete Katılanlar:

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ali Turgut

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Selami Sağlık

Serhat Haber Ajansı ve Yeni Türkem Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin Düzçay

Tarih: 17-09-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum