içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Başkan Koç’tan Öğrencilere Başarı Dileği

Sonsaathaberi.com Haber/Seyfettin Düzçay 05525685336

Başkan  Koç’tan Öğrencilere Başarı Dileği
Haberi Sesli Dinle

Başkan  Koç’tan Öğrencilere Başarı Dileği 

Sonsaathaberi.com Haber/Seyfettin Düzçay 05525685336


Selim Belediye Başkanı Barış Koç, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının Açılışında Öğrencilere Başarılar Diledi

Selim Belediye Başkanı Barış Koç, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla düzenlenen İlköğretim Haftası programına katılarak öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Başkan Koç, Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu’nda gerçekleştirilen törende, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

 Barış Koç'tan Eğitime Destek

Selim Belediye Başkanı Barış Koç, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması vesilesiyle katıldığı törende, öğrencilerin mutluluğuna ortak olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Koç, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bu önemli günlerinde onların yanındayız. İlk zille birlikte yeni bir döneme adım atan öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi. Eğitimin önemine vurgu yapan Başkan Koç, Selim Belediyesi olarak her zaman eğitime destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

 İlköğretim Haftası Töreni Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu'nda Yapıldı

Selim ilçesinde yer alan Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu, 2024-2025 eğitim öğretim yılının açılışı dolayısıyla düzenlenen İlköğretim Haftası törenine ev sahipliği yaptı. Törene katılan Başkan Barış Koç, öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada, yeni eğitim öğretim yılının başarılarla dolu geçmesi temennisinde bulundu. Başkan Koç, öğrencilere hitaben, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Eğitim hayatınızda her zaman başarılı olmanızı diliyorum. Bizler de her zaman sizin yanınızdayız” diyerek öğrencilere moral verdi.

 Yeni Eğitim Öğretim Yılında Heyecan

Selim Belediye Başkanı Barış Koç, yeni eğitim öğretim yılının ilk zilinde, öğrencilerin heyecanını paylaştı. İlçedeki eğitim seviyesini yükseltmek ve öğrencilere daha iyi imkanlar sunmak için belediye olarak çeşitli projeler geliştirdiklerini belirten Koç, “Eğitim bizim önceliğimiz. Geleceğin liderlerini yetiştiren öğretmenlerimize ve başarılı öğrencilerimize destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Koç ayrıca, okullarda güvenli ve sağlıklı bir eğitim ortamının oluşturulması için çalışmalar yapıldığını, Selim'de eğitime her zaman katkı sunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Tarih: 13-09-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum